Cum să devii amish

Cum să devii amish: tradiții și mod de viață

Există mulți oameni dornici să se desprindă de agitația și tehnologia modernă și să urmeze un stil de viață mai simplu și mai aproape de natură. Pentru acești oameni, o opțiune viabilă poate fi să devină amish. Amish-ul este o comunitate religioasă care trăiește într-un mod simplu și tradițional, respectând legile și obiceiurile stabilite de biserica amish. În acest articol, vom explora cum să devii amish și ce implica acest stil de viață.

Cum să te integrezi în comunitatea amish: reguli și obiceiuri

Pentru a te integra în comunitatea amish, este necesar să respecți regulile și obiceiurile acestora. Un aspect important este renunțarea la tehnologia modernă, inclusiv la telefoane mobile, televizoare și internet. Amishii consideră aceste lucruri ca fiind distractive și neadecvate pentru un stil de viață simplu și orientat către familie. De asemenea, trebuie să renunți la hainele moderne și să îmbraci haine tradiționale, făcute manual și simple în design. Respectarea legilor comunității și participarea la serviciile religioase regulate sunt, de asemenea, esențiale pentru a te integra complet în comunitatea amish.

Cum să pui în practică tradițiile amish

Pentru a trăi ca un amish, trebuie să pui în practică tradițiile și obiceiurile acestora. Un aspect important este munca în agricultură și creșterea animalelor. Amishii sunt cunoscuți pentru abilitățile lor în agricultură și pentru utilizarea tehnicilor tradiționale de cultivare a pământului. De asemenea, trebuie să înveți să faci diverse lucruri manual, cum ar fi coșuri din nuiele, obiecte de lemn sau pânză. Aceste abilități realizate manual sunt considerate valoroase în comunitatea amish și reprezintă o modalitate de a-ți câștiga traiul.

Cum să găsești o comunitate amish

Dacă ești interesat să devii amish, este important să găsești o comunitate amish în care să te integrezi. Comunitățile amish se găsesc în principal în Statele Unite și Canada, dar există și câteva grupuri în Europa și America de Sud. Pentru a găsi o comunitate, poți căuta informații online sau poți lua legătura cu organizații sau asociații care sprijină comunitățile amish. Este important să faci cercetări ample și să te asiguri că ești pregătit să urmezi stilul de viață amish înainte de a te alătura unei comunități.

Cum să te integrezi treptat în stilul de viață amish

Pentru a deveni amish, este important să înțelegi că acest proces nu este unul rapid și ușor. Este necesar să te integrezi treptat în stilul de viață amish și să te obișnuiești cu regulile și obiceiurile acestora. Poți începe prin renunțarea la tehnologia modernă și îmbrăcarea hainelor tradiționale. Apoi, poți învăța abilități manuale și să participi la activități religioase ale comunității. Este important să fii deschis la învățare și să fii pregătit să faci sacrificii pentru a urma acest stil de viață simplu și tradițional.