Cum să eliminați comenzile rapide de pe desktop

Cum să eliminați comenzile rapide de pe desktop

Introducere: Comenzi rapide de pe desktop sunt scurtături către diferite aplicații sau funcții pe care le putem accesa rapid direct de pe ecranul desktop. Acestea pot fi utile pentru a ajunge rapid la anumite funcții, dar pot deveni și deranjante atunci când avem prea multe sau când nu le mai folosim. Dacă sunteți în căutarea unui mod simplu și eficient de a elimina comenzile rapide de pe desktop, atunci acest articol vă va ghida prin pașii necesari pentru a face acest lucru.

Cum să eliminați comenzile rapide de pe desktop în câțiva pași simpli

  1. Faceți clic dreapta pe desktop: Primul pas pentru a elimina comenzile rapide de pe desktop este să faceți clic dreapta pe orice spațiu liber de pe ecranul desktop. Apare un meniu contextual cu o serie de opțiuni.

  2. Selectați "Personalizează": Din meniul contextual, selectați opțiunea "Personalizează". Aceasta vă va duce la fereastra de personalizare a desktopului.

  3. Accesați opțiunea "Temă": În fereastra de personalizare, veți găsi diferite opțiuni și setări pentru desktopul dumneavoastră. Faceți clic pe opțiunea "Temă" pentru a continua.

  4. Navigați la "Setări de iconițe": În fereastra de temă, veți găsi diverse opțiuni de personalizare a aspectului desktopului. În partea de jos a ferestrei, veți găsi o secțiune numită "Setări de iconițe". Faceți clic pe această opțiune.

  5. Debifați caseta "Comenzi rapide": În cadrul setărilor de iconițe, veți găsi o listă cu diverse elemente care pot fi afișate pe desktop. Căutați opțiunea "Comenzi rapide" și debifați caseta corespunzătoare. Aceasta va elimina comenzile rapide de pe desktop.

Pas cu pas: Cum să eliminați comenzile rapide de pe desktop

  1. Faceți clic dreapta pe desktop: În primul rând, faceți clic dreapta pe orice spațiu liber de pe ecranul desktop.

  2. Selectați "Personalizează": Din meniul contextual, alegeți opțiunea "Personalizează" pentru a accesa fereastra de personalizare a desktopului.

  3. Accesați opțiunea "Temă": În fereastra de personalizare, găsiți și faceți clic pe opțiunea "Temă" pentru a continua procesul de eliminare a comenzilor rapide.

  4. Navigați la "Setări de iconițe": În fereastra de temă, găsiți secțiunea "Setări de iconițe" și faceți clic pe această opțiune.

  5. Debifați caseta "Comenzi rapide": Căutați opțiunea "Comenzi rapide" în lista de setări de iconițe și debifați caseta corespunzătoare pentru a elimina comenzile rapide de pe desktop.

Concluzie

Eliminarea comenzilor rapide de pe desktop poate fi un proces simplu și rapid prin urmarea câtorva pași. Prin urmare, dacă vă simțiți copți de comenzile rapide sau doriți să simplificați aspectul desktopului, puteți urma ghidul de mai sus și să le eliminați în câțiva pași simpli. Asigurați-vă că faceți clic dreapta pe desktop, accesați opțiunea "Personalizează", navigați la "Setări de iconițe" și debifați caseta "Comenzi rapide" pentru a finaliza procesul de eliminare a comenzilor rapide de pe desktop.