Cum să eliminați filtrele pe tiktok

Cum să eliminați filtrele pe TikTok: metoda simplă și rapidă

TikTok este una dintre cele mai populare aplicații de social media în prezent, oferind utilizatorilor posibilitatea de a crea și partaja clipuri video scurte. Una dintre funcțiile interesante ale aplicației este utilizarea filtrelor pentru a îmbunătăți sau modifica videoclipurile. Cu toate acestea, poate exista momente când doriți să reveniți la imaginea originală și să eliminați filtrele.

Pentru a elimina filtrele pe TikTok, există o metodă simplă și rapidă pe care o puteți urma.

  1. Deschideți aplicația TikTok pe dispozitivul dvs. mobil și conectați-vă la contul dvs.

  2. Accesați videoclipul cu filtrul pe care doriți să-l eliminați. Puteți face acest lucru fie prin intermediul feed-ului dvs., fie prin intermediul profilului utilizatorului care a creat videoclipul.

  3. Apăsați butonul "Efecte" situat în partea dreaptă jos a ecranului. Acesta ar trebui să vă afișeze o listă cu toate efectele și filtrele disponibile pentru videoclipul respectiv.

  4. Căutați opțiunea "Fără filtru" în listă și selectați-o. Acest lucru va elimina complet filtrul de pe videoclip și vă va aduce înapoi la imaginea originală.

  5. Salvați modificările și distribuiți videoclipul modificat fără filtru. Acum puteți bucurați-vă de conținutul original și puteți continua să explorați alte opțiuni și funcții ale aplicației TikTok.

Cum să scăpați de filtrul pe TikTok: pași de urmat pentru a reveni la imaginea originală

Dacă doriți să scăpați de filtrul pe TikTok și să reveniți la imaginea originală, puteți urma câțiva pași simpli. Iată cum:

  1. Deschideți aplicația TikTok și conectați-vă la contul dvs.

  2. Accesați videoclipul pe care doriți să-l modificați și eliminați filtrul. Puteți face acest lucru prin intermediul feed-ului dvs. sau prin intermediul profilului utilizatorului care a creat videoclipul.

  3. Apăsați butonul "Efecte" sau "Filtre" situat în partea dreaptă jos a ecranului. Acesta va afișa o listă cu toate efectele și filtrele disponibile pentru videoclipul respectiv.

  4. Căutați opțiunea "Fără filtru" sau "Original" în listă și selectați-o. Aceasta va elimina filtrul și va reveni la imaginea originală a videoclipului.

  5. Salvați modificările și distribuiți videoclipul modificat fără filtru. Acum puteți să vă bucurați de conținutul original și să explorați alte funcții ale aplicației TikTok.

Concluzie: În câțiva pași simpli, puteți elimina filtrele de pe TikTok și să vă bucurați de conținutul original.

În concluzie, eliminarea filtrului de pe TikTok este un proces simplu și rapid. Indiferent dacă doriți să reveniți la imaginea originală a videoclipurilor dvs. sau să eliminați complet filtrul pentru a crea un conținut nou, puteți urma acești pași simpli. Deschideți aplicația TikTok, accesați videoclipul și căutați opțiunea "Fără filtru" sau "Original" pentru a reveni la imaginea originală. Asigurați-vă că salvați modificările și distribuiți videoclipul modificat fără filtru pentru a vă bucura de conținutul original și de o experiență autentică pe TikTok.