Cum să eliminați o limbă pe duolingo

Cum să eliminați o limbă pe Duolingo – Opțiunea 1

Dacă doriți să eliminați o limbă din lista de studiu de pe platforma Duolingo, există două opțiuni pe care le puteți considera. Prima opțiune implică accesarea setările de profil ale contului dvs. și navigarea către secțiunea "Limbi". Aici veți găsi o listă cu toate limbile pe care le studiați și veți avea posibilitatea de a le dezactiva. Pentru a elimina o limbă, pur și simplu debifați caseta corespunzătoare limbii respective și apăsați butonul "Salvează modificările".

Cum să eliminați o limbă pe Duolingo – Opțiunea 2

A doua opțiune pentru a elimina o limbă pe Duolingo este de a accesa direct cursul limbii respective și de a da clic pe butonul "Învață" din colțul dreapta-sus al paginii. Acest lucru vă va duce la o pagină de configurare a cursului, unde veți găsi o opțiune pentru a dezactiva cursul. Dați clic pe această opțiune și confirmați decizia de dezactivare a limbii. După ce ați făcut acest lucru, limbajul respectiv va fi eliminat din lista dvs. de studiu.

Concluzie: Eliminarea unei limbi pe Duolingo se poate face prin două metode diferite, oferind utilizatorilor posibilitatea de a personaliza experiența lor de învățare și de a se concentra doar pe limbile pe care doresc să le studieze. Fie că alegeți opțiunea 1 sau opțiunea 2, procesul de eliminare este simplu și ușor de urmat. Cu aceste două metode la îndemână, puteți gestiona cu ușurință lista dvs. de limbaje de studiu pe Duolingo și puteți adapta platforma la propriile nevoi și preferințe de învățare.