Cum să eliminați snapchat ai

Cum să eliminați Snapchat AI: Varianta 1

Snapchat AI este o funcționalitate inovatoare pe care platforma Snapchat o oferă utilizatorilor săi. Aceasta utilizează inteligența artificială pentru a oferi filtre și efecte personalizate în timp real pe fotografiile și videoclipurile tale. Cu toate acestea, dacă doriți să renunțați la Snapchat AI și să reveniți la setările normale, iată câțiva pași simpli pe care îi puteți urma.

  1. Deschideți aplicația Snapchat și accesați setările. Pentru a renunța la Snapchat AI, trebuie să deschideți aplicația și să accesați meniul de setări. Pentru a face acest lucru, atingeți iconița avatarului din colțul din dreapta sus al ecranului principal.

  2. Accesați secțiunea „Servicii Adiționale”. Odată ce sunteți în meniul de setări, derulați în jos până la opțiunea „Servicii Adiționale”. Aceasta ar trebui să fie situată în partea de jos a listei.

  3. Dezactivați opțiunea „Snapchat AI”. În secțiunea „Servicii Adiționale”, căutați opțiunea „Snapchat AI”. Atunci când o găsiți, asigurați-vă că comutatorul asociat este dezactivat. Aceasta va dezactiva Snapchat AI și veți reveni la setările normale.

  4. Reporniți aplicația Snapchat. Pentru a vă asigura că schimbările sunt aplicate, trebuie să reporniți aplicația Snapchat. Închideți complet aplicația și redeschideți-o pentru a reveni la ecranul principal.

  5. Verificați setările. După repornirea aplicației, verificați setările pentru a vă asigura că Snapchat AI este dezactivat. Accesați din nou meniul de setări și asigurați-vă că opțiunea „Snapchat AI” este în continuare dezactivată.

Cum să renunțați la Snapchat AI: Varianta 2

Dacă varianta 1 nu funcționează sau dacă doriți să utilizați o altă metodă pentru a renunța la Snapchat AI, există o altă opțiune pe care o puteți încerca. Iată pașii pentru a renunța la Snapchat AI utilizând varianta 2:

  1. Deschideți aplicația Snapchat și accesați setările. Ca și în varianta 1, începeți deschizând aplicația Snapchat și apăsați pe iconița avatarului din colțul din dreapta sus al ecranului principal pentru a accesa setările.

  2. Accesați secțiunea „Cont”. După ce sunteți în meniul de setări, derulați în jos și apăsați pe opțiunea „Cont”. Aceasta ar trebui să fie situate aproape de mijlocul listei.

  3. Dezactivați opțiunea „Snapchat AI”. În secțiunea „Cont”, căutați opțiunea „Snapchat AI”. Odată ce o găsiți, asigurați-vă că comutatorul asociat este dezactivat. Aceasta va dezactiva Snapchat AI și veți reveni la setările normale.

  4. Reporniți aplicația Snapchat. Ca și în varianta 1, trebuie să reporniți aplicația Snapchat pentru a aplica schimbările. Închideți complet aplicația și redeschideți-o pentru a reveni la ecranul principal.

  5. Verificați setările. După repornirea aplicației, verificați setările pentru a vă asigura că Snapchat AI este dezactivat. Accesați din nou meniul de setări și asigurați-vă că opțiunea „Snapchat AI” este în continuare dezactivată.

Concluzie: Opțiuni și pași pentru a vă înlătura Snapchat AI

Înlăturarea funcționalității Snapchat AI poate fi necesară pentru utilizatorii care doresc să revină la setările normale sau care nu doresc să utilizeze inteligența artificială în aplicație. Am prezentat două variante prin care puteți realiza acest lucru, iar pașii sunt relativ simpli de urmat.

Varianta 1 implică accesarea secțiunii „Servicii Adiționale” din meniul de setări și dezactivarea opțiunii „Snapchat AI”. După repornirea aplicației, setările ar trebui să fie actualizate și funcționalitatea Snapchat AI ar trebui să fie dezactivată.

Varianta 2 implică accesarea secțiunii „Cont” din meniul de setări și dezactivarea opțiunii „Snapchat AI”. După repornirea aplicației, setările ar trebui să fie actualizate și Snapchat AI ar trebui să fie dezactivat.

Indiferent de varianta pe care o alegeți, asigurați-vă că verificați setările după repornirea aplicației pentru a vă asigura că Snapchat AI este în continuare dezactivat.