Cum să faci stele origami

Cum să faci stele origami – Varianta 1

Origami este arta plierii hârtiei pentru a crea diverse obiecte, iar stelele origami sunt una dintre cele mai populare creații. Pentru a face stele origami, veți avea nevoie doar de o foaie de hârtie și de puțină îndemânare. Există diferite variante și modele pe care le puteți alege, dar în acest articol vă voi prezenta prima variantă.

Pentru a începe, luați o foaie de hârtie pătrată și pliați-o în diagonală pentru a forma un triunghi. Apoi, deschideți triunghiul și pliați foaia în jumătate pe celelalte două diagonale. Obțineți astfel un pătrat mai mic.

Apoi, pliați fiecare colț al pătratului spre centrul acestuia. După ce ați pliat toate cele patru colțuri, ar trebui să aveți un pătrat cu un mic pătrat în mijloc.

Cum să faci stele origami – Varianta 2

Dacă doriți să încercați o altă variantă de stea origami, vă voi prezenta acum varianta a doua. De această dată, veți avea nevoie de o foaie de hârtie în formă de dreptunghi.

Începeți prin a plia foaia în jumătate pe lungime, astfel încât marginea superioară să se potrivească cu marginea inferioară. Apoi, deschideți-o și pliați foile în jumătate pe lățime.

După ce ați obținut un dreptunghi mai mic, pliați fiecare colț al dreptunghiului spre centrul acestuia. Asigurați-vă că plierea este precisă și că marginile se aliniază corect.

Continuați să pliați și să răsuciți hârtia până când obțineți forma unei stele. Așezați steaua pe o suprafață plană, astfel încât să se mențină în forma dorită.

Concluzie: Descoperă metodele detaliat și pas cu pas pentru a crea stele origami impresionante.

În concluzie, stelele origami sunt obiecte deosebite, care pot fi realizate cu puțină răbdare și îndemânare. Variantele prezentate în acest articol oferă două modalități simple de a crea stele origami, dar există o mulțime de alte modele pe care le puteți explora. Indiferent de varianta aleasă, este important să fiți atenți la pliere și să urmați pașii cu atenție pentru a obține un rezultat impresionant. Încercați să experimentați cu diferite dimensiuni și culori de hârtie pentru a crea stele origami unice și personalizate.