Cum să pui fotografii pe icloud

Cum să pui fotografii pe iCloud: Ghid complet și detaliat

Introducere

iCloud este serviciul de stocare în cloud oferit de Apple, care îți permite să îți salvezi și să îți sincronizezi datele și fișierele pe toate dispozitivele tale. Unul dintre cele mai utile aspecte ale iCloud este capacitatea de a salva și partaja fotografii și videoclipuri într-un mod simplu și eficient. În acest ghid complet și detaliat, îți vom arăta cum să pui fotografii pe iCloud, astfel încât să le ai la îndemână oriunde și oricând.

Pasul 1: Asigură-te că ai suficient spațiu de stocare pe iCloud

Înainte de a începe să îți pui fotografiile pe iCloud, este important să te asiguri că ai suficient spațiu de stocare disponibil. Apple oferă 5 GB de spațiu de stocare gratuit pentru utilizatorii de iCloud, însă acesta se poate umple rapid, în special dacă ai multe fotografii sau videoclipuri. Dacă nu ai suficient spațiu, poți opta pentru un plan de stocare mai mare, disponibil contra cost.

Pasul 2: Activează Fototeca iCloud pe dispozitivele tale

Pentru a putea pune fotografiile pe iCloud, trebuie să activezi opțiunea Fototeca iCloud pe dispozitivele tale. Această opțiune permite sincronizarea automată a fotografiilor și videoclipurilor de pe dispozitivele tale pe iCloud. Pentru a activa Fototeca iCloud, mergi la setări, apoi la iCloud și selectează "Fototeca iCloud". Asigură-te că este bifată opțiunea pentru a activa-o.

Pasul 3: Importă fotografiile pe dispozitivul tău Apple

Înainte de a putea pune fotografiile pe iCloud, trebuie să le ai pe dispozitivul tău Apple. Dacă ai fotografiile pe un alt dispozitiv sau pe un card de memorie, va trebui să le importi pe dispozitivul tău. Poți utiliza aplicația Foto pentru a importa fotografiile de pe un card de memorie sau dintr-un alt dispozitiv. După ce ai importat fotografiile pe dispozitivul tău, acestea vor fi disponibile pentru a fi puse pe iCloud.

Pasul 4: Sincronizarea fotografiilor pe toate dispozitivele tale

Odată ce ai importat fotografiile pe dispozitivul tău Apple, acestea vor fi disponibile pentru a fi puse pe iCloud. Pentru a le sincroniza pe toate dispozitivele tale, asigură-te că acestea sunt conectate la internet și că au opțiunea Fototeca iCloud activată. Fotografiile tale vor fi sincronizate automat între dispozitive, astfel încât să le poți accesa de pe oricare dintre ele.