Cum să pui muzică pe notele instagram

Introducere:

Obiectul acestui articol este să-ți arate cum poți să pui muzică pe notele Instagram, pentru a-ți îmbunătăți experiența de partajare a poveștilor și a atrage atenția prietenilor și urmăritorilor tăi. Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, iar adăugarea muzicii pe notele tale poate face ca postările tale să fie mai interesante și mai atractive. Așadar, urmează ghidul de mai jos pentru a învăța cum să adaugi muzică pe notele Instagram.

Cum să pui muzică pe notele Instagram: Varianta 1

Dacă vrei să adaugi muzică pe notele Instagram, poți folosi funcția "Muzică" disponibilă în aplicație. Începe prin a deschide aplicația Instagram și apoi selectează partea de "Story" din bara de jos a ecranului. Apoi, selectează poza sau videoclipul pe care dorești să-l adaugi pe notele tale. După ce ai selectat imaginea sau videoclipul, apasă pe butonul de stickeri din colțul de sus al ecranului și apoi selectează opțiunea "Muzică". Aici, poți căuta și alege melodia dorită din biblioteca Instagram. După ce ai selectat melodia, poți ajusta secțiunea din melodie pe care dorești să o redai pe notele tale. Apasă pe butonul "Gata" și melodia va fi adăugată pe notele tale.

Cum să pui muzică pe notele Instagram: Varianta 2

Dacă nu găsești melodia dorită în biblioteca Instagram, poți să îți creezi propriul tău conținut muzical. În acest caz, deschide aplicația Instagram și selectează opțiunea de "Story". Alege fotografia sau videoclipul pe care dorești să-l adaugi pe notele tale și apoi apasă pe butonul de stickeri din colțul de sus al ecranului. În lista de opțiuni, vei găsi și opțiunea "Muzică". Apasă pe aceasta și apoi selectează opțiunea "Încărcare". Aici, poți să îți încarci propriul fișier muzical și să-l adaugi pe notele tale. Asigură-te că fișierul muzical îndeplinește cerințele de format și dimensiune impuse de Instagram.

Concluzie: Află cum să adaugi muzică pe notele Instagram pentru a-ți îmbunătăți experiența de partajare a poveștilor și a atrage atenția prietenilor și urmăritorilor tăi.

Dacă dorești să adaugi muzică pe notele Instagram, poți alege între varianta 1, care implică utilizarea bibliotecii Instagram, sau varianta 2, care presupune încărcarea propriului conținut muzical. Indiferent de opțiunea pe care o alegi, adăugarea muzicii pe notele tale poate face ca postările tale să fie mai captivante și mai atractive. Experimentează cu diferite melodii și secțiuni din piese pentru a-ți crea propriul stil și pentru a-ți surprinde prietenii și urmăritorii. Așadar, nu mai sta pe gânduri și începe să pui muzică pe notele Instagram pentru a-ți îmbunătăți experiența de utilizare a aplicației!