Cum să pui părul scurt într-un coc

Cum să pui părul scurt într-un coc: Varianta 1

Parul scurt poate parea o provocare atunci cand vine vorba de a-l aranja intr-un coc. Cu toate acestea, exista cateva metode simple si eficiente pentru a realiza acest look. Varianta 1 este perfecta pentru persoanele care doresc un coc elegant si sofisticat. Pentru a realiza acest stil, urmati acesti pasi simpli.

In primul rand, incepeti prin a pieptana parul in directia dorita. Asigurati-va ca parul este bine descurcat si fara noduri. Apoi, adunati parul intr-o coada de cal mica, in partea de sus a capului. Fixati coada de cal cu o banda de par elastica.

Urmatorul pas consta in a rasuci coada de cal in jurul elasticului, formand astfel un coc. Asigurati-va ca rasucirea este stransa si ca parul este bine fixat. Utilizati agrafe pentru a fixa cocul in pozitie.

Pentru a finaliza look-ul, folositi un spray de par pentru a fixa coafura si pentru a asigura ca nu se desface. Puteti opta si pentru accesorii, cum ar fi bentite sau agrafe cu strasuri, pentru a adauga un element de glam la coafura.

Cum să pui părul scurt într-un coc: Varianta 2

Varianta 2 este potrivita pentru persoanele care doresc un coc mai lejer si mai casual. Aceasta metoda este perfecta pentru zilele cand vreti sa aratati relaxata si stilata in acelasi timp. Iata cum poate fi realizata.

Incepeti prin a aplica putin produs de styling, cum ar fi un gel sau o spuma, pentru a oferi parului textura si suport. Apoi, pieptanati parul in directia dorita, asigurandu-va ca este bine descurcat.

Urmeaza pasul de a aduna parul intr-o coada de cal la ceafa. Nu fixati coada de cal cu o banda de par elastica, ci lasati-o sa ramana desfacuta.

Apoi, incepeti sa rasuciti coada de cal in jurul bazei, formand astfel un coc lejer. Fixati cocul cu ajutorul agrafelor, asigurandu-va ca parul este bine fixat si ca nu se desface.

Pentru un aspect mai natural, trageti de firele de par de pe margini pentru a crea volum si textura. Asigurati-va ca fixati coafura cu un spray de par pentru a o mentine pe toata durata zilei.

Concluzie: Optează pentru aceste metode simple pentru a crea un coc elegant și stilat chiar și cu părul scurt.

In concluzie, nu trebuie sa aveti parul lung pentru a putea purta un coc elegant si sofisticat. Cu putina indemanare si cateva trucuri simple, parul scurt poate fi aranjat intr-un coc frumos si atragator. Varianta 1 este ideala pentru evenimente formale sau pentru momentele in care doriti sa aratati mai eleganta, in timp ce varianta 2 este perfecta pentru zilele obisnuite sau pentru o tinuta casual. Indiferent de metoda aleasa, asigurati-va ca parul este bine fixat si ca folositi produse de styling potrivite pentru a obtine rezultatele dorite. Experimentati si incercati diferite variante pentru a gasi stilul care vi se potriveste cel mai bine.