Cum să pui pokemon go plus plus în modul de repaus

Introducere:

Pokemon Go Plus Plus este un dispozitiv inovator creat de către Niantic, dezvoltatorul popularului joc Pokemon Go. Acest dispozitiv îți oferă o modalitate simplă și comodă de a continua să te bucuri de joc, chiar și atunci când telefonul tău este în modul de repaus. În acest articol, vom explora cum să pui Pokemon Go Plus Plus în modul de repaus și cum să activezi această funcționalitate pe dispozitiv. De asemenea, vei descoperi beneficiile utilizării modului de repaus și cum să te asiguri că dispozitivul tău funcționează în parametri optimi în timpul jocului Pokémon Go.

Cum să pui Pokemon Go Plus Plus în modul de repaus

Pentru a pune Pokemon Go Plus Plus în modul de repaus, urmează acești pași simpli:

  1. Deschide aplicația Pokemon Go de pe telefonul tău.
  2. Apasă pe butonul de meniu din colțul din stânga sus al ecranului.
  3. Accesează setările aplicației.
  4. În secțiunea "Dispozitive wearable", selectează Pokemon Go Plus Plus.
  5. În meniul de setări pentru dispozitiv, va exista o opțiune pentru activarea modului de repaus. Apasă pe această opțiune pentru a activa funcționalitatea.

Cum să activezi modul de repaus pe Pokemon Go Plus Plus

După ce ai pus dispozitivul în modul de repaus, trebuie să activezi această funcționalitate pentru a beneficia de avantajele sale. Iată ce trebuie să faci:

  1. Pune Pokemon Go Plus Plus pe încheietura mâinii sau pe orice altă parte a corpului unde te simți confortabil.
  2. Asigură-te că dispozitivul este conectat la telefonul tău prin intermediul Bluetooth.
  3. Deschide aplicația Pokemon Go.
  4. Accesează setările aplicației și apasă pe secțiunea "Dispozitive wearable".
  5. În meniul de setări pentru dispozitiv, vei găsi opțiunea de activare a modului de repaus. Apasă pe această opțiune pentru a activa funcționalitatea.

Concluzie: Află cum să utilizezi modul de repaus pe Pokemon Go Plus Plus pentru a economisi bateria și a beneficia de funcționalitatea completă a dispozitivului în timpul jocului Pokémon Go.

Utilizarea modului de repaus pe Pokemon Go Plus Plus îți oferă mai mult decât doar comoditate. Această funcționalitate te ajută să economisești bateria dispozitivului și să beneficiezi de toate caracteristicile acestuia în timpul jocului Pokémon Go. Acum poți continua să prinzi Pokémoni și să colectezi obiecte importante, chiar și atunci când telefonul tău este în modul de repaus. Nu mai rata nicio oportunitate de a-ți întări echipa și de a avansa în joc, chiar și în situațiile în care nu ai acces direct la telefonul tău. Astfel, modul de repaus pe Pokemon Go Plus Plus devine un companion perfect în călătoria ta ca antrenor Pokemon.