Cum să pui subtitrări pe tiktok

Introducere

În era social media, TikTok a devenit una dintre cele mai populare platforme de partajare a videoclipurilor. Cu peste un miliard de utilizatori activi lunar, TikTok oferă oportunități nenumărate de a-ți exprima creativitatea și de a-ți împărtăși pasiunile cu lumea întreagă. Un aspect important în crearea unui videoclip atrăgător pe TikTok este adăugarea subtitrărilor. Subtitrările nu numai că îți permit să transmiți un mesaj clar, dar fac videoclipurile mai accesibile și captează atenția unui public mai larg. În acest articol, vei afla cum să pui subtitrări pe TikTok, urmând instrucțiunile detaliate de mai jos.

Cum să pui subtitrări pe TikTok – Varianta 1

  1. Deschide aplicația TikTok și selectează videoclipul pe care dorești să îl editezi.
  2. Apasă pe butonul "Editare" situat în partea dreaptă a ecranului.
  3. În partea de jos a ecranului, vei vedea un buton cu o pictogramă de cuvinte. Apasă pe acest buton pentru a adăuga subtitrări.
  4. În fereastra de editare a subtitrărilor, poți tasta textul subtitrării sau poți alege dintr-o varietate de stiluri și fonturi.
  5. După ce ai adăugat subtitrarea dorită, poți ajusta dimensiunea, poziționarea și momentul apariției subtitrării. Asigură-te că subtitrarea este sincronizată cu conținutul videoclipului.

Cum să pui subtitrări pe TikTok – Varianta 2

  1. După ce ai deschis aplicația TikTok, apasă pe butonul "Plus" pentru a crea un videoclip nou.
  2. În timp ce înregistrezi videoclipul, poți adăuga subtitrări în timp real. Apasă pe butonul "Subtitrare" și începe să tastezi textul subtitrării pe măsură ce vorbești.
  3. TikTok va detecta automat cuvintele rostite și le va transforma în subtitrări. Poți edita subtitrările după ce ai încheiat înregistrarea.
  4. Dacă dorești să adaugi subtitrări la un videoclip deja înregistrat, urmează pașii din Varianta 1 pentru a adăuga subtitrările după ce ai încărcat videoclipul.

Concluzie

Adăugarea subtitrărilor pe TikTok este un mod eficient de a face videoclipurile tale mai captivante și mai accesibile pentru un public mai larg. Indiferent de varianta pe care o alegi, este important să te asiguri că subtitrările sunt bine sincronizate cu conținutul videoclipului. Așadar, ia în considerare adăugarea subtitrărilor la videoclipurile tale pe TikTok pentru a te asigura că mesajul tău ajunge la toți utilizatorii, indiferent de preferințele lor de vizualizare. Învață cum să adaugi subtitrări pe TikTok și vei putea să-ți îmbunătățești calitatea conținutului tău și să atragi un public mai larg pe această platformă populară de social media.