Cum să pui videoclipuri pe diapozitive google

Introducere: Cum să pui videoclipuri pe diapozitive Google

Atunci când creezi o prezentare în Google Slides, adăugarea de videoclipuri poate fi o modalitate excelentă de a susține mesajul și de a captiva audiența. Astăzi, vom explora două variante simple de a pune videoclipuri pe diapozitivele tale Google și vom vedea cât de ușor este să îți îmbogățești prezentările cu conținut video relevant.

Cum să pui videoclipuri pe diapozitive Google – Varianta 1

Pentru a adăuga un videoclip la o diapozitivă Google, începe prin a deschide prezentarea ta și a naviga către diapozitiva pe care dorești să adaugi videoclipul. Apoi, selectează opțiunea "Inserare" din meniul de sus și apoi opțiunea "Videoclip". În fereastra care se deschide, poți alege să cauți videoclipul direct în Google Drive sau YouTube, sau să încarci un videoclip de pe computerul tău. După ce ai selectat videoclipul dorit, acesta va fi adăugat la diapozitiva ta și poți ajusta dimensiunea și poziția acestuia în modul dorit.

Cum să pui videoclipuri pe diapozitive Google – Varianta 2

Dacă dorești să adaugi un videoclip de pe un site extern, precum Vimeo sau Dailymotion, există și o altă modalitate simplă de a face acest lucru în Google Slides. Începe prin a deschide videoclipul dorit într-o fereastră de browser separată și apoi copiază adresa URL a videoclipului. Înapoi în prezentarea ta Google Slides, selectează din nou opțiunea "Inserare" din meniu și apoi opțiunea "Link". În caseta de dialog care apare, lipește adresa URL a videoclipului și apasă "Aplică". Videoclipul va fi acum adăugat la diapozitiva ta și poți să îl redimensionezi și să îl poziționezi în funcție de preferințele tale.

Concluzie: Moduri simple de a adăuga videoclipuri în prezentările Google

În concluzie, adăugarea de videoclipuri în prezentările Google Slides este un proces simplu și eficient. Indiferent dacă alegi să adaugi videoclipuri direct din Google Drive sau YouTube, sau să încarci videoclipuri de pe alte site-uri, Google Slides îți oferă opțiuni flexibile și ușor de utilizat pentru a îmbunătăți conținutul prezentărilor tale. Folosind aceste moduri simple de a adăuga videoclipuri, poți captiva audiența și oferi o experiență interactivă și captivantă în prezentările tale Google. Nu ezita să încerci aceste funcționalități și să descoperi cum videoclipurile pot îmbunătăți calitatea prezentărilor tale.