Cum să pun video în diapozitive google

Cum să pui video în diapozitive Google: Varianta 1

Pentru a adăuga un video în diapozitivele tale Google, prima variantă pe care o poți folosi este să utilizezi funcția "Video" din meniul "Inserare". Apasă pe această opțiune și selectează sursa video pe care dorești să o adaugi. Poți încărca un video de pe computerul tău sau poți alege să adaugi un video de pe YouTube. După ce ai selectat video-ul dorit, acesta va fi adăugat în diapozitivul tău și va putea fi redat în modul de prezentare.

Cum să pui video în diapozitive Google: Varianta 2

Dacă nu dorești să încarci un video direct în diapozitivele tale Google, o altă variantă pe care o poți folosi este să inserezi un hyperlink către video-ul dorit. Pentru a face acest lucru, selectează textul sau imaginea pe care dorești să o transformi în link, apoi apasă pe opțiunea "Legătură" din meniul "Inserare". Aici, introdu adresa URL a video-ului și apasă pe butonul "Aplică". Astfel, atunci când vei da clic pe textul sau imaginea selectată, vei fi redirecționat către pagina de redare a video-ului.

Concluzie: Metode eficiente pentru a adăuga video în diapozitivele tale Google

În concluzie, există două variante eficiente pentru a adăuga video în diapozitivele tale Google. Prima variantă este să folosești funcția "Video" din meniul "Inserare", care îți permite să încarci direct video-uri de pe calculatorul tău sau de pe YouTube. A doua variantă este să inserezi un hyperlink către video-ul dorit, oferind astfel posibilitatea de a redirecționa audiența către pagina de redare a acestuia. Indiferent de opțiunea aleasă, adăugarea de video în diapozitivele tale Google poate oferi un plus de dinamism și interactivitate prezentării tale.

Introducere

Obiectul acestui articol este să prezinte metodele eficiente pentru a adăuga video în diapozitivele Google. Cu ajutorul acestor metode, vei putea să îți îmbogățești prezentările și să le faci mai interactive. Vei afla cum să adaugi un video direct în diapozitivele tale Google, dar și cum să inserezi un hyperlink către un video de pe YouTube sau de pe altă sursă. Vei descoperi astfel că adăugarea de video în diapozitivele tale Google poate aduce un plus de profesionalism și creativitate prezentării tale.