Cum să puneți iphone în modul de recuperare iphone 11

Introducere

În acest articol, vom explora diferite metode de a pune iPhone-ul în modul de recuperare pentru a rezolva problemele de software. Indiferent dacă întâmpinați probleme cu actualizările sau cu funcționarea generală a telefonului, modul de recuperare poate fi o soluție eficientă. Vom discuta două variante de a pune iPhone-ul în acest mod și vom oferi sfaturi utile pentru a vă asigura că procesul se desfășoară fără probleme.

Cum să puneți iPhone în modul de recuperare iPhone 11 – Varianta 1

Prima metodă pentru a pune iPhone-ul în modul de recuperare este prin utilizarea combinației de butoane. Pentru iPhone 11, trebuie să urmați acești pași:

  1. Apăsați și eliberați rapid butonul de volum în sus de pe partea stângă a telefonului.
  2. Apăsați și eliberați rapid butonul de volum în jos de pe partea stângă a telefonului.
  3. Apăsați și mențineți apăsat butonul lateral de pe partea dreaptă a telefonului până când vedeți ecranul Mod de recuperare.

Dacă vedeți logo-ul Apple în loc de ecranul Mod de recuperare, repetați acești pași. Asigurați-vă că aveți o conexiune stabilă la internet și că iPhone-ul are suficientă baterie pentru a finaliza procesul.

Cum să puneți iPhone în modul de recuperare iPhone 11 – Varianta 2

Dacă prima variantă nu a funcționat sau dacă preferați o altă metodă, există și o a doua opțiune pentru a pune iPhone-ul în modul de recuperare. Aceasta implică utilizarea computerului și a software-ului iTunes sau Finder. Iată ce trebuie să faceți:

  1. Conectați iPhone-ul la computer utilizând un cablu USB.
  2. Deschideți iTunes sau Finder pe computer.
  3. Apăsați și eliberați rapid butonul de volum în sus de pe partea stângă a telefonului.
  4. Apăsați și eliberați rapid butonul de volum în jos de pe partea stângă a telefonului.
  5. Apăsați și mențineți apăsat butonul lateral de pe partea dreaptă a telefonului până când vedeți ecranul Mod de recuperare.

În acest mod, iPhone-ul va fi recunoscut de software-ul iTunes sau Finder și veți putea să efectuați operațiile de recuperare sau reinstalare a sistemului de operare.

Concluzie: Metode simple de a pune iPhone-ul în modul de recuperare pentru a rezolva problemele de software

Indiferent dacă ați ales varianta 1 sau varianta 2, punerea iPhone-ului în modul de recuperare poate fi o soluție eficientă pentru rezolvarea problemelor de software. Această funcție permite reinstalarea sistemului de operare sau restaurarea dintr-o copie de siguranță, ceea ce poate rezolva multe probleme comune întâlnite de utilizatori. Asigurați-vă că urmați pașii corect și că aveți întotdeauna o copie de siguranță a datelor importante înainte de a efectua orice operațiuni în modul de recuperare.