Cum să puneți o aplicație înapoi pe ecranul de pornire

Introducere:

Cum să puneți o aplicație înapoi pe ecranul de pornire este o întrebare comună pentru mulți utilizatori de dispozitive mobile. Uneori, din diverse motive, aplicațiile noastre se pot muta sau dispărea de pe ecranul principal, iar acest lucru poate fi frustrant și derutant. Cu toate acestea, există câteva pași ușor de urmat pentru a readuce rapid o aplicație pe ecranul de pornire. În acest articol, vom explora aceste pași și vă vom oferi sfaturi utile pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

Cum să puneți o aplicație înapoi pe ecranul de pornire

Dacă ați descoperit că o aplicație lipsă de pe ecranul de pornire, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să verificați dacă se află în lista de aplicații instalate. Pentru a face acest lucru, apăsați pe butonul de navigare către aplicații, care poate fi reprezentat printr-un patrat sau un cerc, în funcție de dispozitivul dvs. După ce ați deschis lista de aplicații instalate, căutați numele aplicației lipsă și atingeți-o pentru a o deschide.

Dacă găsiți aplicația în lista de aplicații instalate, dar nu se află pe ecranul principal, este posibil să o fi mutat accidental sau intenționat. Pentru a o aduce înapoi pe ecranul de pornire, trebuie să o găsiți în lista de aplicații și să o țineți apăsată până când opțiunile de personalizare apar. Apoi, trageți aplicația pe ecranul principal și eliberați-o pentru a o fixa acolo.

Dacă aplicația lipsește atât din lista de aplicații instalate, cât și de pe ecranul principal, este posibil să fi fost dezinstalată accidental sau să fiți nevoit să o reinstalați. Pentru a verifica acest lucru, mergeți în magazinul de aplicații al dispozitivului dvs. și căutați aplicația lipsă. Dacă o găsiți acolo, atingeți butonul de instalare pentru a o descărca și instala din nou pe dispozitivul dvs.

Dacă aveți dificultăți în a găsi aplicația în magazinul de aplicații sau aceasta nu este disponibilă pentru descărcare, există o altă opțiune pe care o puteți încerca. Verificați dacă aveți o copie de rezervă a dispozitivului dvs. și restaurați-o. Acest lucru va readuce toate aplicațiile și setările la starea lor inițială, inclusiv pe ecranul de pornire. Cu toate acestea, rețineți că această opțiune poate șterge toate datele și setările recente de pe dispozitiv, așa că asigurați-vă că aveți o copie de rezervă actualizată înainte de a efectua această acțiune.

Cum să aduceți o aplicație înapoi pe ecranul principal

Dacă ați mutat o aplicație de pe ecranul de pornire pe ecranul secundar sau într-un folder și doriți să o aduceți înapoi pe ecranul principal, nu vă faceți griji, este un proces simplu. Pur și simplu, accesați ecranul secundar sau folderul în care se află aplicația și țineți apăsat pe aceasta. Apoi, trageți-o înapoi pe ecranul principal și eliberați-o pentru a o fixa acolo.

Dacă v-ați întrebat cum să aduceți o aplicație pe ecranul principal pe un dispozitiv Android, trebuie să urmați aceiași pași. De la ecranul secundar sau folderul în care se află aplicația, țineți apăsat pe aceasta și apoi trageți-o pe ecranul principal. Este important să menționăm că pașii pot varia ușor în funcție de versiunea dispozitivului și de interfața utilizată, dar această metodă generală ar trebui să funcționeze pentru majoritatea cazurilor.

Concluzie: Cum să readuceți rapid o aplicație pe ecranul de pornire

În concluzie, atunci când o aplicație dispare de pe ecranul de pornire, există câțiva pași simpli pe care îi puteți urma pentru a o readuce rapid. Verificați dacă se află în lista de aplicații instalate și, dacă este cazul, trageți-o înapoi pe ecranul principal. Dacă aplicația lipsește complet, verificați dacă este disponibilă în magazinul de aplicații pentru a o reinstala. În cazul în care niciuna dintre aceste opțiuni nu funcționează, puteți încerca să restaurați o copie de rezervă a dispozitivului dvs. Pentru a aduce înapoi o aplicație pe ecranul principal, accesați ecranul secundar sau folderul în care se află și trageți-o înapoi pe ecranul principal. Urmați acești pași simpli și veți putea să vă bucurați din nou de aplicația preferată pe ecranul de pornire al dispozitivului dvs.