Cum să reașezi aplicația pe ecranul de pornire

Cum să reașezi aplicația pe ecranul de pornire

Introducere: Îți dorești să ai acces rapid la aplicațiile tale preferate pe ecranul de pornire al dispozitivului tău? Ei bine, cu puțină îndemânare și câteva sfaturi, poți reașeza aplicațiile în modul în care îți dorești. Așa că haide să descoperim cum să faci asta!

  1. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să deblochezi ecranul dispozitivului și să mergi la ecranul de pornire. Aici vei vedea toate aplicațiile tale, aranjate în ordinea în care au fost instalate.

  2. Pentru a rearanja aplicațiile pe ecranul de pornire, apasă și ține apăsat degetul pe una dintre aplicații până când aceasta începe să se miște. Apoi, poți glisa aplicația în locul în care dorești să o așezi.

  3. Dacă vrei să muti aplicația pe o altă pagină a ecranului de pornire, glisează aplicația spre marginea ecranului până când paginile suplimentare devin vizibile. Apoi, poți glisa aplicația pe pagina dorită.

  4. Pentru a crea un folder și a grupa mai multe aplicații împreună, apasă și ține apăsat degetul pe o aplicație până când aceasta începe să se miște. Apoi, glisează aplicația peste o altă aplicație și eliberează degetul. Astfel, vei crea un folder în care poți adăuga mai multe aplicații.

  5. Dacă te-ai răzgândit și dorești să revii la ordinea inițială a aplicațiilor pe ecranul de pornire, poți reseta aranjamentul. Pentru asta, mergi la setări și caută opțiunea "Resetare ecran de pornire". Apasă pe această opțiune și ecranul de pornire va fi resetat la setările implicite.

Cum să rearanjezi aplicațiile pe ecranul de start al dispozitivului tău

  1. Pentru a rearanja aplicațiile pe ecranul de start al dispozitivului tău, apasă și ține apăsat degetul pe una dintre aplicații până când aceasta începe să se miște. Apoi, poți glisa aplicația în locul în care dorești să o așezi.

  2. Dacă vrei să muti aplicația pe o altă pagină a ecranului de start, glisează aplicația spre marginea ecranului până când paginile suplimentare devin vizibile. Apoi, poți glisa aplicația pe pagina dorită.

  3. Pentru a crea un folder și a grupa mai multe aplicații împreună, apasă și ține apăsat degetul pe o aplicație până când aceasta începe să se miște. Apoi, glisează aplicația peste o altă aplicație și eliberează degetul. Astfel, vei crea un folder în care poți adăuga mai multe aplicații.

  4. Dacă te-ai răzgândit și dorești să revii la ordinea inițială a aplicațiilor pe ecranul de start, poți reseta aranjamentul. Pentru asta, mergi la setări și caută opțiunea "Resetare ecran de start". Apasă pe această opțiune și ecranul de start va fi resetat la setările implicite.

  5. Nu uita să salvezi modificările făcute pe ecranul de start al dispozitivului tău. Apasă butonul "Salvează" sau "Aplică" pentru a păstra noile aranjamente.

Concluzie: Învață cum să-ți personalizezi ecranul de pornire pentru a avea acces rapid la aplicațiile tale preferate.

În concluzie, rearanjarea aplicațiilor pe ecranul de pornire sau pe ecranul de start al dispozitivului tău este un proces simplu și ușor. Cu puțină practică și răbdare, poți crea un ecran de pornire personalizat, care să îți ofere acces rapid la aplicațiile tale preferate. Nu uita să salvezi modificările și să explorezi opțiunile de grupare a aplicațiilor în foldere pentru a-ți organiza mai bine dispozitivul. Astfel, vei avea o experiență mai fluidă și eficientă în utilizarea aplicațiilor tale preferate. Personalizează-ți ecranul de pornire astăzi și bucură-te de o interfață adaptată nevoilor tale!