Cum sa schimb numele fortnite

Cum să schimb numele Fortnite: o metodă simplă și rapidă

Fortnite este un joc de tip battle royale extrem de popular, dezvoltat și publicat de compania Epic Games. Este un joc în care jucătorii se luptă pentru a rămâne în viață și pentru a câștiga partida. Una dintre caracteristicile interesante ale jocului este posibilitatea de a-ți personaliza avatarul și de a-ți alege un nume pentru acesta. Dacă te-ai plictisit de numele pe care l-ai ales inițial și vrei să îl schimbi, te voi ghida prin procesul de schimbare a numelui în Fortnite.

Cum să-ți schimbi numele în Fortnite: ghid pas cu pas

Pasul 1: Deschide jocul Fortnite și conectează-te la contul tău. Asigură-te că ești logat pe contul corect, deoarece numele va fi schimbat doar pentru acest cont.

Pasul 2: Accesează Setări din meniul principal al jocului. Poți accesa acest meniu făcând clic pe pictograma din colțul dreapta sus al ecranului.

Pasul 3: În meniul Setări, derulează în jos până găsești opțiunea "Cont". Fă clic pe această opțiune pentru a accesa setările contului tău Fortnite.

Pasul 4: În secțiunea "Nume de afișare", vei vedea numele tău actual. Pentru a schimba numele, fă clic pe butonul "Modifică". Acest buton este reprezentat printr-un creion și se află lângă numele tău actual.

Pasul 5: Acum poți introduce noul nume pe care dorești să îl folosești în joc. Asigură-te că noul nume respectă regulile impuse de Fortnite și nu conține cuvinte ofensatoare sau nepotrivite. După ce ai introdus noul nume, fă clic pe butonul "Salvează" pentru a finaliza procesul de schimbare a numelui.

Concluzie: Cu aceste sfaturi, vei putea schimba în mod eficient numele în Fortnite

Schimbarea numelui în jocul Fortnite poate fi o modalitate excelentă de a-ți personaliza avatarul și de a-ți exprima individualitatea. Urmând ghidul nostru pas cu pas, vei putea schimba numele într-un mod simplu și rapid. Asigură-te că alegi un nume potrivit și respectă regulile jocului pentru a evita problemele ulterioare. Acum, poți continua să te bucuri de experiența de joc în Fortnite cu noul tău nume.