Cum să schimbi țara în aplicația amazon 2022

Cum să schimbi țara în aplicația Amazon 2022: Varianta 1

Dacă te-ai mutat recent într-o altă țară sau vrei doar să explorezi ofertele și serviciile disponibile într-o altă regiune, schimbarea țării în aplicația Amazon este esențială. Iată cum poți face acest lucru în mod simplu și rapid.

  1. Deschide aplicația Amazon: Asigură-te că ai instalat cea mai recentă versiune a aplicației Amazon pe dispozitivul tău mobil. Accesează aplicația și autentifică-te în contul tău.

  2. Accesează setările contului: După ce te-ai autentificat în aplicație, apasă pe pictograma contului tău, situată în colțul dreapta sus al ecranului. Aici vei găsi opțiunea "Setări cont". Apasă pe această opțiune pentru a continua.

  3. Schimbă țara: În meniul "Setări cont", caută opțiunea "Schimbă țara". Aceasta ar trebui să fie situată în secțiunea "Setări generale" sau "Setări de cont". Apasă pe opțiunea "Schimbă țara" pentru a trece la următorul pas.

  4. Selectează noua țară: În fereastra de schimbare a țării, vei vedea o listă cu țările disponibile. Navighează prin listă și selectează țara în care te afli sau în care dorești să accesezi ofertele și serviciile Amazon. Apasă pe țara respectivă pentru a confirma selecția.

  5. Actualizează adresa de livrare: După ce ai selectat noua țară, Amazon îți va solicita să actualizezi adresa de livrare în conformitate cu regiunea selectată. Introdu adresa corectă și apasă pe butonul "Actualizează adresa" pentru a finaliza procesul de schimbare a țării.

Cum să schimbi țara în aplicația Amazon 2022: Varianta 2

Dacă ai nevoie să schimbi țara în aplicația Amazon și varianta 1 nu funcționează pentru tine, există încă o metodă pe care o poți încerca. Următorii pași îți vor arăta cum să faci acest lucru într-un mod alternativ:

  1. Deschide meniul lateral: Accesează aplicația Amazon și apasă pe pictograma meniului, situată în colțul stânga sus al ecranului. Aceasta arată ca trei linii orizontale. Apasă pe această pictogramă pentru a deschide meniul lateral.

  2. Accesează opțiunile de cont: În meniul lateral, vei vedea o listă cu opțiuni disponibile. Derulează în jos până când găsești opțiunea "Contul meu" sau "Setări cont". Apasă pe această opțiune pentru a continua.

  3. Găsește secțiunea "Setări generale" sau "Setări de cont": În secțiunea de setări generale sau setări de cont, ar trebui să găsești opțiunea "Schimbă țara". Apasă pe această opțiune pentru a trece la următorul pas.

  4. Selectează noua țară: Urmează aceiași pași ca în varianta 1 pentru a selecta noua țară în care vrei să accesezi ofertele și serviciile Amazon. Apasă pe țara respectivă și confirmă selecția.

  5. Actualizează adresa de livrare: După ce ai selectat noua țară, asigură-te că actualizezi adresa de livrare în conformitate cu regiunea selectată. Introdu adresa corectă și apasă pe butonul "Actualizează adresa" pentru a finaliza procesul de schimbare a țării.

Concluzie

Schimbarea țării în aplicația Amazon 2022 este ușoară și rapidă, permițându-ți să accesezi oferte și servicii specifice regiunii în care te afli. Urmează pașii simpli menționați mai sus și bucură-te de o experiență de cumpărături personalizată și convenabilă în orice țară te-ai afla. Indiferent dacă te-ai mutat recent sau călătorești în mod frecvent, aplicația Amazon îți oferă flexibilitatea de a alege țara în care dorești să faci cumpărături online. Profită de această opțiune și descoperă o varietate de produse și servicii adaptate nevoilor tale, indiferent de locația ta geografică.