Cum să schimbi tipul nat de la strict la deschis

Cum să schimbi tipul nat de la strict la deschis

Introducere: Schimbarea tipului nat de la strict la deschis este o operațiune esențială pentru cei pasionați de jocuri online. Natul strict poate limita conexiunile și poate împiedica experiența de joc optimă. În acest articol, vom explora pașii necesari pentru a schimba acest setaj și vom discuta despre beneficiile pe care le poți obține.

Cum să modifici setările nat pentru a permite conexiuni deschise

Pasul 1: Accesează routerul. Pentru a putea modifica setările nat, va trebui să accesezi pagina de administrare a routerului. Deschide un browser și tastează adresa IP a routerului în bara de adrese. Dacă nu cunoști adresa IP a routerului, poți verifica în manualul routerului sau poți accesa pagina de administrare prin intermediul adresei de gateway implicită.

Pasul 2: Autentifică-te în pagina de administrare. Dacă este necesar, introdu numele de utilizator și parola pentru a te autentifica în pagina de administrare a routerului. Dacă nu ai setat încă aceste informații, verifică manualul routerului pentru a găsi detaliile implicite.

Pasul 3: Găsește setările nat. După ce te-ai autentificat cu succes, caută în meniul paginii de administrare opțiunea "Setări NAT" sau "Port Forwarding". Această opțiune poate fi găsită în diferite locații, în funcție de modelul și marca routerului tău.

Pasul 4: Configurează setările nat. După ce ai găsit opțiunea de setări nat, va trebui să completezi câmpurile necesare pentru a permite conexiunile deschise. Aceste câmpuri pot include adresa IP a dispozitivului care va primi conexiunile, numărul portului și tipul de conexiune (TCP sau UDP). Dacă nu ești sigur ce valori să introduci, verifică documentația jocului sau consultă site-ul dezvoltatorului.

Pasul 5: Salvează și repornește routerul. După ce ai completat setările nat, apasă butonul de salvare și dă reporni routerul. Această acțiune va aplica noile setări și va permite conexiunile deschise către dispozitivul tău.

Concluzie: Cum să-ți îmbunătățești experiența de joc prin schimbarea tipului nat de la strict la deschis

Schimbarea tipului nat de la strict la deschis poate aduce unele beneficii semnificative pentru pasionații de jocuri online. Prin permiterea conexiunilor deschise, vei putea să te bucuri de o experiență mai fluidă și de un ping mai scăzut. De asemenea, vei avea mai mult control asupra conexiunilor tale și vei putea să joci împreună cu prietenii tăi fără restricții suplimentare. Urmează pașii prezentati în acest articol pentru a schimba tipul nat de la strict la deschis și bucură-te de jocuri online fără frustrări.