Cum să ștergeți imaginea de fundal pe ios 16

Introducere:
În acest articol, ne concentrăm pe modul în care poți șterge imaginea de fundal pe iOS 16. Indiferent dacă vrei să îți schimbi aspectul dispozitivului sau pur și simplu vrei să înlături o imagine nedorită, avem soluții simple și eficiente pentru tine. Vom explora două variante prin care poți realiza acest lucru și îți vom oferi instrucțiuni pas cu pas pentru fiecare opțiune. Așadar, haideți să vedem cum putem personaliza interfața dispozitivului nostru Apple!

Cum să ștergeți imaginea de fundal pe iOS 16: Varianta 1

1. Accesați Setări: Pentru a începe, deblocați dispozitivul și accesați aplicația "Setări". Aceasta are un icon cu o roată denticulată și poate fi găsită pe ecranul principal sau în folderul "Utilitare".

2. Navigați la Imagini de Fundal: În meniul Setări, derulați în jos și apăsați pe opțiunea "Imagini de Fundal". Aceasta se află în secțiunea "Aspect și Display".

3. Selectați Imaginile Salvate: În secțiunea Imagini de Fundal, veți vedea mai multe opțiuni disponibile. Accesați "Imaginile Salvate" pentru a selecta o imagine pe care doriți să o ștergeți.

4. Apăsați pe imaginea dorită: Odată ajunși în folderul Imagini Salvate, navigați la imaginea pe care doriți să o ștergeți și apăsați pe aceasta pentru a o deschide în vizualizatorul de imagini.

5. Alegeți opțiunea "Șterge": În vizualizatorul de imagini, apăsați pe butonul "Opțiuni" (reprezentat de trei puncte orizontale) și selectați opțiunea "Șterge". Confirmați acțiunea și gata! Imaginea de fundal a fost ștearsă cu succes.

Cum să ștergeți imaginea de fundal pe iOS 16: Varianta 2

1. Accesați Setări: La fel ca în varianta precedentă, începeți prin a debloca dispozitivul și a accesa aplicația "Setări".

2. Navigați la Fonduri de ecran și luminozitate: În meniul Setări, derulați în jos și apăsați pe opțiunea "Fonduri de ecran și luminozitate". Aceasta se află în secțiunea "Aspect și Display".

3. Alegeți opțiunea "Fond de ecran": În secțiunea Fonduri de ecran și luminozitate, veți găsi opțiunea "Fond de ecran". Apăsați pe aceasta pentru a continua.

4. Selectați albumul "Imagini Salvate": În meniul Fond de ecran, veți vedea diferite opțiuni de alegeri pentru imaginea de fundal. Accesați albumul "Imagini Salvate" pentru a vizualiza imaginile stocate pe dispozitivul dumneavoastră.

5. Alegeți imaginea dorită pentru ștergere: Navigați prin albumul "Imagini Salvate" și apăsați pe imaginea pe care doriți să o ștergeți. Odată ce ați deschis imaginea, apăsați pe butonul "Șterge" pentru a confirma acțiunea. Imagina de fundal a fost ștearsă cu succes.

Concluzie: Învață cum să înlături imaginea de fundal din iOS 16 folosind două variante simple și eficiente. Urmărește ghidul nostru detaliat și bucură-te de o interfață personalizată pe dispozitivul tău Apple.