Cum să ștergeți lista de citire pe mac

Cum să ștergeți lista de citire pe Mac: Varianta 1

Pentru a șterge lista de citire pe Mac în varianta 1, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, deschideți aplicația Safari și accesați meniul de sus. Apoi, faceți clic pe opțiunea "Bookmarks" și selectați "Show Reading List".

Apoi, veți vedea lista de citire cu toate articolele salvate. Pentru a șterge un articol individual, faceți clic dreapta pe el și selectați "Delete". Dacă doriți să ștergeți toată lista de citire, faceți clic dreapta într-un spațiu gol din lista și selectați "Clear All".

După ce ați făcut aceste acțiuni, lista de citire va fi complet ștearsă de pe Mac. Este important să rețineți că această metodă funcționează doar pentru varianta 1 a ștergerii listei de citire pe Mac. Dacă doriți să utilizați o altă metodă, puteți consulta secțiunea următoare.

Cum să ștergeți lista de citire pe Mac: Varianta 2

Dacă doriți să ștergeți lista de citire pe Mac utilizând varianta 2, trebuie să accesați Setările Sistemului. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe meniul Apple din colțul stânga sus al ecranului și selectați "Preferințe de Sistem". Apoi, faceți clic pe opțiunea "iCloud" și selectați "Manage…" din dreptul "Documents & Data".

În fereastra care apare, veți vedea o listă cu toate aplicațiile care folosesc iCloud. Căutați aplicația Safari și faceți clic pe opțiunea "Documents". Aici veți găsi lista de citire și puteți face clic dreapta pe ea și selecta "Delete".

După ce ați făcut acești pași, lista de citire va fi complet ștearsă din aplicația Safari de pe Mac. Este important să rețineți că această variantă de ștergere necesită acces la Setările Sistemului și poate necesita autentificarea cu contul iCloud.

Concluzie: Eliminați cu ușurință lista de citire pe Mac, urmând aceste metode detaliate și obțineți un spațiu liber și curat în aplicația Safari.

În concluzie, ștergerea listei de citire pe Mac poate fi realizată în două variante simple și eficiente. Prima variantă necesită acționarea în cadrul aplicației Safari, unde puteți șterge articole individuale sau toată lista de citire.

A doua variantă implică accesarea Setărilor Sistemului și ștergerea listei de citire prin intermediul iCloud. Indiferent de varianta aleasă, rezultatul final va fi un spațiu liber și curat în aplicația Safari.

Pentru a recapitula, vă recomandăm să urmați pașii detaliați prezentati pentru fiecare variantă de ștergere a listei de citire pe Mac și să obțineți astfel o experiență mai organizată și eficientă în utilizarea aplicației Safari.