Cum să ștergi imagini de fundal ios 16

Introducere:

În acest articol, vom discuta despre cum să ștergi imagini de fundal în iOS 16. Dacă ai un iPhone sau un iPad care rulează pe iOS 16 și dorești să schimbi aspectul ecranului de fundal, acest ghid îți va oferi două variante simple și eficiente pentru a elimina imagini de fundal în iOS 16. Vei afla cum să folosești aceste metode pentru a personaliza și îmbunătăți aspectul dispozitivului tău.

Cum să ștergi imagini de fundal iOS 16: Varianta 1

Pentru prima variantă, urmează acești pași simpli:

  1. Deschide aplicația "Setări" de pe ecranul principal al dispozitivului.
  2. Derulează în jos și apasă pe opțiunea "Fundal și lumină" sau "Wallpaper & Brightness".
  3. Veți vedea o listă cu imagini de fundal disponibile. Alege una dintre ele sau apasă pe "Imagini" pentru a accesa biblioteca de imagini.
  4. Dacă alegi o imagine de pe dispozitivul tău, vei fi redirecționat către aplicația "Fotografii". Alege imaginea dorită și apasă pe "Setează" sau "Set as Wallpaper".
  5. După ce ai selectat imaginea, poți ajusta poziția sau mărimea acesteia. Apasă pe "Setează" sau "Set" pentru a confirma.

Cum să ștergi imagini de fundal iOS 16: Varianta 2

Pentru a doua variantă, urmează acești pași:

  1. Deschide aplicația "Setări" de pe ecranul principal al dispozitivului.
  2. Derulează în jos și apasă pe opțiunea "Fundal și lumină" sau "Wallpaper & Brightness".
  3. Apasă pe "Imagini" pentru a accesa biblioteca de imagini.
  4. Alege o imagine de fundal sau caută prin albumele de fotografii.
  5. Apasă pe imaginea dorită și apoi pe butonul "Utilizează" sau "Use as Wallpaper" pentru a o seta ca imagine de fundal.

Aceste metode simple îți oferă posibilitatea de a personaliza aspectul ecranului de fundal al dispozitivului tău iOS 16 în funcție de preferințele tale.

Concluzie: Metode simple și eficiente pentru a șterge imagini de fundal în iOS 16

În concluzie, ștergerea imaginilor de fundal în iOS 16 este ușoară și rapidă. Cu ajutorul primelor două variante prezentate în acest articol, poți personaliza ecranul de fundal al dispozitivului tău iPhone sau iPad într-un mod simplu și eficient. Fie că alegi să folosești propria ta imagine sau să explorezi biblioteca de imagini disponibilă, ai tot controlul asupra aspectului dispozitivului tău iOS 16. Experimentează și descoperă ce opțiuni îți plac cel mai mult!