Cum să ștergi istoricul căutărilor de pe youtube pe iphone

Introducere:

Cum să ștergi istoricul căutărilor de pe YouTube pe iPhone este o preocupare comună pentru mulți utilizatori de iPhone care doresc să-și păstreze confidențialitatea și să-și protejeze datele personale. Deși YouTube oferă o gamă largă de conținut video și este o sursă excelentă de divertisment și informații, cu fiecare căutare efectuată, se salvează și se stochează istoricul căutărilor. Cu toate acestea, există două metode simple prin care poți șterge acest istoric, astfel încât să nu mai rămână urme ale activității tale pe platformă. Vom explora aceste metode în continuare.

Cum să ștergi istoricul căutărilor de pe YouTube pe iPhone – Metoda 1

Pentru a începe, deschide aplicația YouTube pe iPhone-ul tău. Apoi, accesează pagina principală, apăsând pe pictograma acasă. În partea de jos a ecranului, vei vedea o bară de navigare, care include opțiuni precum Acasă, Tendințe, Subscriptions și Bibliotecă. Apasă pe opțiunea Bibliotecă, care arată ca o pictogramă cu trei linii orizontale. Apoi, vei vedea o nouă listă de opțiuni, iar una dintre ele este Istoricul. Apasă pe Istoricul pentru a accesa pagina cu istoricul căutărilor tale.

Acum, ești pe pagina cu istoricul căutărilor tale de pe YouTube. Pentru a șterge o anumită căutare, pur și simplu glisează de la dreapta la stânga pe căutarea respectivă și apasă pe butonul Elimină. Dacă dorești să ștergi întregul istoric, apasă pe butonul Elimină căutările recente sau pe butonul Gestionare istoric, care îți oferă opțiunea de a șterge întregul istoric sau de a-l șterge doar pentru un anumit interval de timp.

Cum să ștergi istoricul căutărilor de pe YouTube pe iPhone – Metoda 2

O altă opțiune pentru a șterge istoricul căutărilor de pe YouTube pe iPhone este de a utiliza setările aplicației YouTube. Pentru a face acest lucru, deschide aplicația Setări de pe iPhone și derulează în jos până când găsești opțiunea YouTube. Apasă pe YouTube pentru a intra în setările aplicației.

În pagină Setări YouTube, vei vedea o listă de opțiuni. Apasă pe opțiunea Confidențialitate și date. În secțiunea Confidențialitate, vei găsi opțiunea Istoric și confidențialitate căutare. Apasă pe această opțiune pentru a accesa setările legate de istoricul căutărilor.

Aici, vei vedea mai multe opțiuni legate de istoricul căutărilor. Pentru a șterge întregul istoric, apasă pe opțiunea Gestionare istoric și apoi pe butonul Șterge tot istoricul. Dacă dorești să ștergi doar o anumită parte a istoricului, apasă pe opțiunea Elimină căutări individuale și selectează căutările pe care dorești să le ștergi. Apoi, apasă pe butonul Elimină.

Concluzie:

Ștergerea istoricului căutărilor de pe YouTube pe iPhone este un proces simplu și rapid, care poate fi realizat în două moduri diferite. Indiferent de metoda aleasă, este important să ținem cont de respectarea confidențialității și a securității datelor noastre online. Prin ștergerea regulată a istoricului căutărilor, ne asigurăm că informațiile noastre personale rămân private și că nu există niciun fel de urme ale activității noastre pe platformă. Deci, dacă dorești să îți protejezi confidențialitatea pe YouTube, urmează aceste metode simple și ai grijă să ștergi periodic istoricul căutărilor tale.