Cum să ștergi povestea snap

Cum să ștergi povestea snap: Varianta 1

Pentru a șterge povestea snap în aplicația Snapchat, urmați acești pași simpli. În primul rând, deschideți aplicația Snapchat și autentificați-vă în contul dvs. Apoi, apăsați pe pictograma în formă de fantomă din colțul din stânga sus al ecranului pentru a accesa pagina principală. În partea de sus a paginii principale, veți vedea un cerc cu imaginea profilului dvs. Apăsați pe acest cerc pentru a deschide meniul de profil.

Cum să ștergi povestea snap: Varianta 2

Pentru a șterge povestea snap în aplicația Snapchat, există și o a doua variantă. După ce ați deschis meniul de profil, derulați în jos până când ajungeți la secțiunea "Povestă", care se află sub numele dvs. de utilizator și imaginea profilului. Apăsați pe "Povestă" pentru a accesa toate povestile snap pe care le-ați încărcat în ultimele 24 de ore.

Concluzie: Metode eficiente pentru ștergerea povestelor snap inerente în aplicația Snapchat.

În concluzie, există două variante simple pentru a șterge povestea snap în aplicația Snapchat. Prima variantă implică accesarea meniului de profil și apoi derularea în jos pentru a găsi secțiunea "Povestă". A doua variantă constă în apăsarea pe pictograma în formă de fantomă pentru a accesa pagina principală, apoi pe cercul cu imaginea profilului pentru a deschide meniul de profil și în cele din urmă derularea în jos pentru a găsi secțiunea "Povestă". Indiferent de metoda pe care o utilizați, asigurați-vă că selectați povestea snap pe care doriți să o ștergeți și apăsați pe opțiunea "Șterge" pentru a confirma acțiunea.

Cum să pui un snap în poveste

Pentru a pune un snap în poveste în aplicația Snapchat, urmați acești pași simpli. În primul rând, deschideți aplicația Snapchat și autentificați-vă în contul dvs. Apoi, realizați o fotografie sau înregistrați un video pe care doriți să îl adăugați în poveste. După ce ați realizat fotografia sau înregistrarea video, apăsați pe pictograma albă în formă de fantomă din colțul din stânga sus al ecranului pentru a accesa pagina principală.

Cum să devii un expert Snapchat

Dacă doriți să deveniți un expert în utilizarea aplicației Snapchat, urmați acești pași simpli. În primul rând, petreceți timp explorând toate funcțiile și opțiunile aplicației. Jucați-vă cu filtrele, adăugați emoji-uri și texte pe fotografiile dvs., realizați înregistrări video interesante și utilizați funcții precum "My Story" și "Discover". Încercați să interacționați cu prietenii și să explorați comunitatea Snapchat.

Cum să găsiți prieteni pe Snapchat

Dacă doriți să găsiți prieteni pe Snapchat, există câteva metode simple pe care le puteți folosi. În primul rând, puteți utiliza funcția de căutare din aplicație pentru a găsi prieteni pe baza numelor de utilizatori sau a numelor de utilizator. De asemenea, puteți utiliza funcția "Adăugați prieteni" pentru a vă conecta contul de Snapchat cu conturile dvs. de pe alte platforme sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter, și pentru a găsi prieteni care folosesc și ei Snapchat. De asemenea, puteți utiliza codurile Snapchat pentru a adăuga prieteni, scanând codurile lor sau trimitându-le codul dvs. personal.