Cum să vă schimbați numele hotspot-ului

Introducere

Hotspot-ul este o funcție foarte utilă pe dispozitivele mobile, care permite utilizatorilor să împărtășească conexiunea la internet cu alte dispozitive. Cu toate acestea, uneori este necesar să schimbați numele hotspot-ului pentru a-l personaliza sau pentru a-l face mai ușor de identificat. În acest articol, vom explora cum să vă schimbați numele hotspot-ului pe dispozitivele Android și iOS.

Cum să schimbați numele hotspot-ului pe dispozitivele Android

  1. Deschideți Setări – Pentru a începe, deblocați dispozitivul Android și accesați meniul Setări.

  2. Selectați Opțiunea "Punct de acces și tethering" – În meniul Setări, derulați în jos și găsiți opțiunea "Punct de acces și tethering". Atingeți această opțiune pentru a continua.

  3. Alegeți Opțiunea "Punct de acces Wi-Fi" – În meniul "Punct de acces și tethering", veți găsi opțiunea "Punct de acces Wi-Fi". Atingeți această opțiune pentru a accesa setările hotspot-ului.

  4. Apăsați pe Numele Hotspot-ului – În setările hotspot-ului, veți vedea opțiunea "Numele Hotspot-ului". Atingeți această opțiune și veți putea introduce un nou nume pentru hotspot.

  5. Salvați Noul Nume – După ce ați introdus noul nume pentru hotspot, asigurați-vă că salvați setările. Acum, numele hotspot-ului dvs. ar trebui să fie schimbat pe dispozitivul Android.

Cum să modificați numele hotspot-ului pe dispozitivele iOS

  1. Accesați Setările – Pentru a începe, deblocați dispozitivul iOS și accesați aplicația Setări.

  2. Selectați Opțiunea "Hotspot personal" – În meniul Setări, defilați în jos și găsiți opțiunea "Hotspot personal". Atingeți această opțiune pentru a continua.

  3. Apăsați pe Numele Hotspot-ului – În setările hotspot-ului personal, veți găsi opțiunea "Nume". Atingeți această opțiune și veți putea introduce un nou nume pentru hotspot.

  4. Salvați Noul Nume – După ce ați introdus noul nume pentru hotspot, asigurați-vă că salvați setările. Acum, numele hotspot-ului dvs. ar trebui să fie schimbat pe dispozitivul iOS.

Concluzie

Schimbarea numelui hotspot-ului este un proces simplu și util pentru a personaliza experiența de conectare la internet pe dispozitivele mobile. Atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS, puteți accesa setările hotspot-ului și modifica numele în doar câțiva pași simpli. Prin schimbarea numelui hotspot-ului, veți putea identifica mai ușor dispozitivul dvs. în lista de rețele disponibile și veți putea oferi o experiență mai personalizată celor care se conectează la hotspot-ul dvs.