Cum să vezi istoricul apelurilor șters pe iphone

Cum să vezi istoricul apelurilor șters pe iPhone: metoda utilizând iCloud

Pentru a accesa istoricul apelurilor șters pe iPhone, o metodă eficientă este utilizarea serviciului iCloud. iCloud oferă posibilitatea de a sincroniza și de a face backup la datele tale, inclusiv la istoricul apelurilor. Pentru a utiliza această metodă, trebuie să te asiguri că ai activat funcția de backup în setările iPhone-ului tău și că ai un cont de iCloud.

Pentru a accesa istoricul apelurilor șters pe iPhone prin intermediul iCloud, trebuie să te autentifici în contul tău de iCloud pe un dispozitiv compatibil. Accesează setările iPhone-ului, apoi apasă pe numele tău din partea de sus a ecranului. Alege opțiunea "iCloud" și asigură-te că funcția "Apeluri" este activată. După ce ai verificat aceste setări, poți accesa istoricul apelurilor șters prin intermediul aplicației "Telefon" de pe orice dispozitiv compatibil.

Odată ce ai deschis aplicația "Telefon", vei vedea o secțiune numită "Istoric apeluri". Aici vei găsi toate apelurile făcute, primite și pierdute, inclusiv cele șterse. Pentru a vedea apelurile șterse, apasă pe opțiunea "Edit" din colțul dreapta sus al ecranului. Vor apărea casete de selectare lângă fiecare apel. Bifează caseta de selectare pentru fiecare apel șters pe care dorești să-l recuperezi, apoi apasă pe butonul "Recuperează". Apelurile selectate vor fi adăugate înapoi în istoricul tău de apeluri.

Cum să vezi istoricul apelurilor șters pe iPhone: metoda utilizând software de recuperare

Dacă nu ai posibilitatea să accesezi istoricul apelurilor șters pe iPhone prin intermediul iCloud, o altă opțiune este utilizarea unui software de recuperare specializat. Există numeroase programe disponibile pe piață care îți permit să recuperezi datele șterse de pe iPhone, inclusiv istoricul apelurilor.

Pentru a utiliza această metodă, trebuie să descarci și să instalezi un software de recuperare pe computerul tău. După ce ai instalat programul, conectează iPhone-ul la computer folosind un cablu USB. Deschide software-ul de recuperare și urmează instrucțiunile pentru a scana dispozitivul tău în căutarea datelor șterse.

După finalizarea scanării, software-ul va afișa o listă cu datele recuperabile, inclusiv istoricul apelurilor. Selectează istoricul apelurilor și apasă pe butonul "Recuperează" pentru a le restabili pe iPhone. Asigură-te că ai selectat o locație sigură pentru a salva datele recuperate.

Concluzie: Există metode diferite prin care poți accesa istoricul apelurilor șters pe iPhone, fie prin intermediul iCloud, fie prin utilizarea unui software de recuperare specializat.

Pentru a accesa istoricul apelurilor șters pe iPhone utilizând iCloud, trebuie să te asiguri că ai setările de backup activate și că ai un cont de iCloud. După ce ai verificat aceste setări, poți accesa istoricul apelurilor șters prin intermediul aplicației "Telefon" și folosind funcția de recuperare din iCloud.

Dacă nu ai posibilitatea să accesezi istoricul apelurilor șters prin intermediul iCloud, poți utiliza un software de recuperare specializat. Descarcă și instalează un astfel de program pe computerul tău și urmează instrucțiunile pentru a scana și recupera datele șterse de pe iPhone.

Indiferent de metoda aleasă, este important să fii atent la protejarea datelor tale personale și să salvezi backup-uri regulate ale apelurilor și altor informații importante de pe iPhone-ul tău.