Cum să vezi mesajele șterse pe instagram 2022

Cum să vezi mesajele șterse pe Instagram 2022: Varianta 1

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de socializare din lume, utilizată de milioane de oameni pentru a împărtăși momente speciale și a comunica cu prietenii și familia. Cu toate acestea, uneori se întâmplă să ștergem mesaje importante din greșeală sau să avem nevoie să le accesează din nou. În acest articol, vom discuta despre cum poți vedea mesajele șterse pe Instagram în 2022 și vom oferi două variante prin care poți realiza acest lucru.

Prima variantă prin care poți vedea mesajele șterse pe Instagram în 2022 este prin intermediul unei aplicații terțe numită "Instagram Message Recovery". Această aplicație este disponibilă atât pentru dispozitive iOS, cât și pentru dispozitive Android și îți oferă posibilitatea de a recupera și de a vizualiza mesajele șterse de pe contul tău de Instagram. Pentru a utiliza această aplicație, trebuie să descarci și să instalezi aplicația pe dispozitivul tău și să urmezi instrucțiunile de pe ecran pentru a recupera mesajele șterse.

O altă variantă prin care poți vedea mesajele șterse pe Instagram în 2022 este prin intermediul versiunii web a platformei. Pentru a utiliza această metodă, trebuie să accesezi contul tău de Instagram prin intermediul unui browser web și să mergi la secțiunea "Direct". Apoi, dă clic pe pictograma "Setări" din colțul dreapta sus al ecranului și selectează opțiunea "Mesaje șterse". Aici vei găsi toate mesajele pe care le-ai șters și vei avea posibilitatea de a le vizualiza din nou.

În concluzie, există două variante prin care poți vedea mesajele șterse pe Instagram în 2022. Prima este prin intermediul unei aplicații terțe numită "Instagram Message Recovery", iar a doua este prin intermediul versiunii web a platformei. Ambele metode sunt ușor de utilizat și îți oferă posibilitatea de a recupera și de a vizualiza mesajele șterse. Așadar, dacă ai șters din greșeală mesaje importante sau pur și simplu vrei să le accesezi din nou, nu ezita să încerci una dintre aceste variante și vei reuși să vezi mesajele șterse pe Instagram în 2022.

Cum să vezi mesajele șterse pe Instagram 2022: Varianta 2

Dacă nu vrei să utilizezi o aplicație terță sau versiunea web a platformei Instagram pentru a vedea mesajele șterse, există și o altă variantă prin care poți realiza acest lucru. Aceasta implică utilizarea funcției de arhivare a mesajelor disponibilă în aplicația oficială Instagram. Prin arhivarea mesajelor, acestea nu vor fi șterse complet, ci vor fi salvate într-o arhivă privată la care poți avea acces oricând.

Pentru a arhiva un mesaj pe Instagram, deschide conversația în care se află mesajul pe care vrei să-l arhivezi și dă clic pe pictograma "Setări" din colțul dreapta sus al ecranului. Apoi, selectează opțiunea "Arhivează" și mesajul va fi mutat în arhiva privată. Pentru a accesa arhiva mesajelor, mergi la pagina principală a aplicației Instagram, dă clic pe pictograma "Setări" din colțul dreapta sus, apoi selectează opțiunea "Mesaje arhivate". Aici vei găsi toate mesajele pe care le-ai arhivat și vei avea posibilitatea de a le vizualiza din nou.

În concluzie, o altă variantă prin care poți vedea mesajele șterse pe Instagram în 2022 este prin intermediul funcției de arhivare a mesajelor. Această funcție îți permite să salvezi mesajele într-o arhivă privată și să le accesezi oricând dorești. Astfel, nu trebuie să te bazezi pe aplicații terțe sau pe versiunea web a platformei pentru a recupera mesajele șterse. Totuși, este important să ții cont că această variantă nu funcționează pentru mesajele care au fost șterse complet.