Cum se pune un gif în diapozitive google

Cum se pune un gif în diapozitive google: Varianta 1

Adăugarea unui gif în diapozitivele Google poate fi o modalitate eficientă și atractivă de a-ți îmbunătăți prezentările. Există mai multe modalități de a face acest lucru, iar în acest articol vom explora prima variantă.

Pentru a începe, deschide diapozitivul în care dorești să adaugi gif-ul. Apoi, selectează opțiunea de inserare din meniul de sus și alege "Imagine". O fereastră nouă se va deschide, unde vei putea alege dintre diferitele opțiuni de încărcare a imaginilor.

Din fereastra de selecție a imaginii, navighează la fișierul gif pe care dorești să îl adaugi și apasă "Deschide" pentru a-l încărca în diapozitiv. Gif-ul va fi afișat pe diapozitiv și îl poți ajusta și redimensiona după cum dorești.

De asemenea, poți seta timpul de afișare al gif-ului în diapozitiv. Pentru a face acest lucru, selectează gif-ul pe diapozitiv și accesează "Opțiuni imagine" din meniul de sus. Aici vei găsi o opțiune numită "Animare", unde poți alege timpul de afișare dorit.

Cum se pune un gif în diapozitive google: Varianta 2

Dacă prima variantă nu funcționează pentru tine sau dacă dorești să încerci o altă metodă, există o a doua variantă pentru a adăuga gif-uri în diapozitivele Google.

Pentru a utiliza această metodă, va trebui să încarci gif-ul pe un serviciu de găzduire a imaginilor, cum ar fi Imgur sau Giphy. După ce ai încărcat gif-ul pe serviciul respectiv, copiază URL-ul direct al imaginii.

Înapoi în diapozitiv, selectează opțiunea de inserare a imaginii și alege "URL". Aici, lipsește URL-ul direct al gif-ului și apasă "Inserare". Gif-ul va fi afișat pe diapozitiv și îl poți redimensiona după cum dorești.

Această metodă poate fi utilă în cazul în care dorești să utilizezi gif-uri de pe internet sau dacă ai gif-uri proprii pe care dorești să le încarci în diapozitivele Google.

Concluzie: Metode eficiente pentru adăugarea de gif-uri în diapozitivele Google

În concluzie, există mai multe metode eficiente pentru a adăuga gif-uri în diapozitivele Google. Varianta 1 implică încărcarea directă a gif-ului în diapozitiv, în timp ce varianta 2 presupune încărcarea gif-ului pe un serviciu de găzduire a imaginilor și copierea URL-ului direct.

Ambele metode oferă flexibilitate în ceea ce privește dimensiunea și timpul de afișare al gif-urilor în diapozitivele Google, permițându-ți să personalizezi prezentările în funcție de nevoile tale.

Indiferent de metoda aleasă, asigură-te că gif-urile pe care le adaugi sunt relevante și sprijină mesajul și conținutul diapozitivelor tale. Utilizate în mod strategic, gif-urile pot fi un instrument puternic pentru a captiva și a ține atenția audienței tale în timpul prezentărilor.