Cum se schimbă adresa de e-mail pe amazon

Introducere

Obiectul acestui articol este să te învețe cum să schimbi adresa de e-mail pe platforma Amazon. Este posibil să ai nevoie să faci această schimbare din diverse motive, cum ar fi schimbarea furnizorului de e-mail sau dorința de a utiliza o adresă de e-mail mai actualizată. Indiferent de motiv, procesul de schimbare a adresei de e-mail pe Amazon este relativ simplu și poate fi realizat în doar câțiva pași. Acest articol îți va oferi o explicație detaliată a fiecărui pas, astfel încât să poți efectua această modificare fără probleme.

Cum se schimbă adresa de e-mail pe Amazon: Pas cu pas

Pasul 1: Accesează contul tău Amazon

Primul pas în procesul de schimbare a adresei de e-mail pe Amazon este să accesezi contul tău. Deschide browser-ul și accesează site-ul Amazon. Apoi, introdu-ți adresa de e-mail curentă și parola asociată contului tău.

Pasul 2: Navighează la pagina de gestionare a contului

După ce te-ai autentificat în contul tău Amazon, navighează la pagina de gestionare a contului. Pentru a face acest lucru, caută secțiunea "Cont și liste" din partea de sus a paginii și apasă pe "Contul meu" din meniul drop-down. Aceasta te va duce la pagina principală a contului tău Amazon.

Pasul 3: Accesează secțiunea "Setări de securitate"

Pe pagina principală a contului tău Amazon, caută secțiunea "Setări de securitate" și apasă pe butonul "Modifică" aflat în dreptul acestei secțiuni. Acest lucru te va direcționa către pagina de setări de securitate.

Pasul 4: Schimbă adresa de e-mail

Pe pagina de setări de securitate, vei găsi o secțiune numită "E-mailuri și numere de telefon". Aici, vei vedea adresa de e-mail curentă asociată contului tău Amazon. Pentru a schimba adresa de e-mail, apasă pe opțiunea "Editați" aflată în dreptul acestei secțiuni și introduce adresa de e-mail nouă în câmpul corespunzător.

Pasul 5: Verifică adresa de e-mail nouă

După ce ai introdus adresa de e-mail nouă, Amazon va trimite un e-mail de verificare la adresa respectivă. Accesează adresa de e-mail nouă și deschide e-mailul trimis de Amazon. Urmează instrucțiunile din e-mail pentru a finaliza procesul de schimbare a adresei de e-mail și pentru a-ți confirma noua adresă de e-mail pe Amazon.

Cum să modifici adresa de e-mail pe Amazon: Ghid complet

Pentru a-ți oferi un ghid complet pentru modificarea adresei de e-mail pe Amazon, am detaliat fiecare pas în modul cel mai clar posibil. Astfel, vei putea să efectuezi această modificare fără nicio dificultate. Urmând acești pași, vei putea schimba adresa de e-mail pe Amazon într-un timp scurt și fără să întâmpini probleme.

Pasul 1: Accesează contul tău Amazon
Pasul 2: Navighează la pagina de gestionare a contului
Pasul 3: Accesează secțiunea "Setări de securitate"
Pasul 4: Schimbă adresa de e-mail
Pasul 5: Verifică adresa de e-mail nouă

Urmând acești cinci pași simpli, vei putea schimba adresa de e-mail pe Amazon fără probleme. Asigură-te că introduci o adresă de e-mail validă și că urmezi instrucțiunile primite de la Amazon pentru a finaliza procesul de schimbare.

Concluzie: Acum poți schimba adresa de e-mail pe Amazon fără probleme!

În concluzie, schimbarea adresei de e-mail pe Amazon este un proces simplu și ușor. Dacă urmezi ghidul pas cu pas furnizat în acest articol, vei putea să-ți modifici adresa de e-mail pe Amazon fără a întâmpina dificultăți. Asigură-te că verifici adresa de e-mail nouă printr-un e-mail trimis de Amazon pentru a confirma modificarea. Acum ai toate informațiile necesare pentru a-ți actualiza adresa de e-mail pe platforma Amazon.