Cum se schimbă completarea automată pe iphone

Cum se schimbă completarea automată pe iPhone: Varianta 1

Completarea automată pe iPhone este o funcționalitate extrem de utilă, care îți poate facilita și accelera procesul de tastare. Cu toate acestea, este posibil să dorești să o personalizezi sau chiar să o dezactivezi complet. Pentru a schimba completarea automată pe iPhone, există mai multe opțiuni pe care le poți folosi, în funcție de preferințele tale și de nevoile tale de tastare.

Cum se schimbă completarea automată pe iPhone: Varianta 2

Dacă dorești să personalizezi completarea automată pe iPhone, ai posibilitatea să adaugi cuvinte personalizate la dicționarul de completare automată. Aceasta înseamnă că iPhone-ul tău va recunoaște și va sugera cuvintele pe care le folosești frecvent, dar care nu sunt prezente în dicționarul lui implicit. Pentru a adăuga cuvinte personalizate, urmează acești pași: deschide Setări, apoi accesează General, Tastatură și, în cele din urmă, Dicționar de completare automată. Aici vei putea adăuga noi cuvinte sau expresii pe care le folosești des.

Concluzie: Schimbarea completării automate pe iPhone este un proces simplu și util pentru personalizarea experienței de tastare.

Schimbarea completării automate pe iPhone este o facilitate foarte utilă pentru a-ți îmbunătăți experiența de tastare. Cu ajutorul acestei funcționalități, vei putea scrie mai rapid și mai eficient, deoarece iPhone-ul va sugera cuvinte și expresii pe măsură ce le tastezi. De asemenea, poți personaliza completarea automată pentru a include cuvinte sau expresii pe care le folosești frecvent, dar care nu sunt prezente în dicționarul implicit. Această personalizare te va ajuta să scrii cuvintele tale preferate mai rapid și mai eficient.

Există două variante principale pentru a schimba completarea automată pe iPhone. Prima variantă constă în dezactivarea completării automate, astfel încât iPhone-ul să nu mai sugereze cuvinte în timp ce tastezi. Pentru a dezactiva completarea automată, accesează Setări, apoi apasă pe General, Tastatură și, în cele din urmă, dezactivează opțiunea de Completare automată. Această opțiune este utilă în cazul în care nu dorești să primești sugestii de completare automată și preferi să tastezi cuvintele în întregime.

A doua variantă pentru a schimba completarea automată pe iPhone constă în personalizarea acesteia. Dacă dorești ca iPhone-ul tău să sugereze cuvinte și expresii specifice pe măsură ce le tastezi, poți adăuga cuvinte personalizate în dicționarul de completare automată. Pentru a face acest lucru, accesează Setări, apoi apasă pe General, Tastatură și, în cele din urmă, Dicționar de completare automată. Aici vei putea adăuga cuvinte sau expresii pe care le folosești frecvent și pe care dorești ca iPhone-ul să le sugereze în timpul tastării.

În concluzie, schimbarea completării automate pe iPhone este un proces simplu și util pentru personalizarea experienței de tastare. Indiferent dacă dorești să dezactivezi completarea automată sau să o personalizezi, iPhone-ul îți oferă opțiuni flexibile care să se potrivească nevoilor tale. Alege varianta care ți se potrivește cel mai bine și bucură-te de o tastare mai rapidă și mai eficientă.