Cum se schimbă culoarea de fundal a ig story

Cum se schimbă culoarea de fundal a ig story

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de socializare, iar Instagram Stories este o funcționalitate extrem de populară printre utilizatori. Unul dintre aspectele pe care le poți personaliza în Instagram Stories este culoarea de fundal. În acest articol, vom explora două modalități diferite de a schimba culoarea de fundal a ig story și vom oferi sfaturi pentru a-ți personaliza povestirile pe Instagram.

Cum să schimbi culoarea de fundal a ig story: Varianta 1

  1. Deschide aplicația Instagram și accesează camera pentru a crea o nouă ig story.
  2. În partea dreaptă jos a ecranului, vei vedea opțiunea "Alege culoarea de fundal". Apasă pe această opțiune.
  3. Apoi, vei fi prezentat cu o paletă de culori din care poți alege. Glisează degetul pe ecran pentru a explora diferitele nuanțe disponibile.
  4. Când ai găsit culoarea dorită, apasă pe aceasta pentru a o selecta.
  5. Poți utiliza și alte opțiuni de personalizare, cum ar fi adăugarea de etichete, desene sau text, pentru a-ți face povestirea pe Instagram cu adevărat unică.

Cum să modifici fundalul ig story: Varianta 2

  1. Accesează aplicația Instagram și deschide camera pentru a crea o nouă ig story.
  2. Apasă pe butonul "Editare" din partea dreaptă sus a ecranului.
  3. În partea de jos a ecranului, vei vedea opțiunea "Fundal". Apasă pe această opțiune pentru a o selecta.
  4. Vei fi prezentat cu mai multe opțiuni de personalizare, inclusiv culoarea de fundal. Folosește glisarea pentru a explora diferitele opțiuni disponibile.
  5. Când ai găsit culoarea dorită, apasă pe aceasta pentru a o selecta. Poți adăuga și alte elemente, cum ar fi etichete sau text, pentru a-ți îmbunătăți povestea pe Instagram.

Concluzie: Cum să personalizezi culorile story-urilor tale pe Instagram

Personalizarea povestirilor pe Instagram poate fi o modalitate excelentă de a-ți exprima creativitatea și de a te diferenția de restul utilizatorilor. Schimbarea culorii de fundal a ig story este doar una dintre numeroasele opțiuni de personalizare disponibile. Fie că alegi prima variantă prezentată sau a doua, important este să îți exprimi personalitatea și să creezi povestiri unice și interesante. Experimentează cu diferite culori și opțiuni de personalizare pentru a-ți face povestirile pe Instagram cu adevărat remarcabile.