Cum se schimbă numele administratorului pe mac

Cum se schimbă numele administratorului pe Mac: ghid detaliat

Introducere: Schimbarea numelui administratorului pe un Mac poate fi necesară în diferite situații, de la dorința de a personaliza sistemul de operare, până la nevoia de a actualiza informațiile de identificare ale utilizatorului. Indiferent de motiv, procesul de schimbare a numelui administratorului este unul simplu și rapid, iar în acest ghid detaliat veți găsi toți pașii necesari pentru a realiza această modificare.

Un prim pas important în schimbarea numelui administratorului pe un Mac este accesarea meniului "Preferințe de sistem". Acesta poate fi găsit în colțul stânga-sus al ecranului, în bara de meniu principală. După ce ați deschis meniul "Preferințe de sistem", selectați opțiunea "Utilizatori și grupuri".

După ce ați selectat opțiunea "Utilizatori și grupuri", veți fi prezentat cu o listă de utilizatori existenți pe Mac-ul dumneavoastră. Identificați utilizatorul pentru care doriți să schimbați numele și faceți clic pe butonul de blocare din colțul stânga-jos al ferestrei pentru a debloca modificările.

După deblocarea modificărilor, faceți clic pe numele utilizatorului pe care doriți să-l schimbați și selectați opțiunea "Modificare nume complet". În fereastra nouă care apare, introduceți noul nume dorit și faceți clic pe butonul "OK" pentru a salva modificările.

După ce ați salvat modificările, va trebui să închideți și să deschideți sesiunea pentru ca schimbările să fie aplicate. Aceasta poate fi realizată fie prin repornirea completă a Mac-ului, fie prin selectarea opțiunii "Delogare" din meniul Apple din colțul stânga-sus al ecranului și apoi selectarea opțiunii "Logare".

Cum să schimbi numele administratorului pe Mac în câțiva pași simpli

Introducere: Dacă doriți să schimbați numele administratorului pe Mac și căutați o metodă rapidă și ușoară de a realiza acest lucru, urmați acești pași simpli.

Primul pas în procesul de schimbare a numelui administratorului pe Mac este accesarea meniului "Preferințe de sistem". Acest lucru poate fi realizat prin selectarea opțiunii "Preferințe de sistem" din colțul stânga-sus al ecranului, în bara de meniu principală.

După ce ați deschis meniul "Preferințe de sistem", faceți clic pe opțiunea "Utilizatori și grupuri". Acest lucru vă va duce la o listă cu toți utilizatorii existenți pe Mac-ul dumneavoastră.

Identificați utilizatorul pentru care doriți să schimbați numele și faceți clic pe butonul de blocare din colțul stânga-jos al ferestrei pentru a permite modificările.

După deblocarea modificărilor, faceți clic pe numele utilizatorului pe care doriți să-l schimbați și selectați opțiunea "Modificare nume complet". În fereastra nouă care apare, introduceți noul nume dorit și faceți clic pe butonul "OK" pentru a salva modificările.

Pentru ca schimbările să fie aplicate, va trebui să închideți și să deschideți sesiunea. Aceasta poate fi realizată fie prin repornirea completă a Mac-ului, fie prin selectarea opțiunii "Delogare" din meniul Apple din colțul stânga-sus al ecranului și apoi selectarea opțiunii "Logare".

Concluzie: Schimbarea numelui administratorului pe Mac este un proces simplu și rapid, care poate fi realizat în doar câțiva pași.

Introducere: Sperăm că acest ghid detaliat și ghidul simplu vă-au oferit toate informațiile de care aveți nevoie pentru a schimba numele administratorului pe Mac-ul dumneavoastră. Indiferent de metoda pe care o alegeți, fie că este vorba despre utilizarea meniului "Preferințe de sistem" sau a opțiunilor de delogare și logare, acest proces este unul simplu și vă poate ajuta să personalizați și să actualizați informațiile de identificare ale utilizatorului.

Schimbarea numelui administratorului pe Mac poate fi o acțiune importantă pentru a vă asigura că toate informațiile de identificare sunt corecte și actualizate. Este recomandat să utilizați nume reale și să evitați numele generice sau nepotrivite pentru o experiență optimă de utilizare.

Așadar, nu vă faceți griji dacă vă doriți să schimbați numele administratorului pe Mac-ul dumneavoastră. Cu puțină atenție și urmând pașii prezentati în acest ghid, veți putea realiza această modificare în doar câțiva pași simpli.