Cum se șterge tabelul din google docs

Introducere: Cum se șterge tabelul din Google Docs

Când vine vorba de lucrul cu tabele în Google Docs, este important să știm cum să le ștergem. În acest articol, vom explora două variante prin care putem șterge un tabel din Google Docs. Fie că avem nevoie să eliminăm un tabel deoarece nu mai este necesar sau că trebuie să facem loc pentru un alt conținut, vom afla pașii pe care trebuie să-i urmăm pentru a realiza această operațiune.

Cum se șterge tabelul din Google Docs: Varianta 1

Prima variantă prin care putem șterge un tabel din Google Docs este folosind opțiunea "Șterge tabelul". Pentru a realiza acest lucru, trebuie să selectăm întregul tabel cu ajutorul cursorului și apoi să facem clic dreapta pe acesta. În meniul care apare, selectăm opțiunea "Șterge tabelul". După ce confirmăm acțiunea, tabelul va fi eliminat în totalitate din documentul nostru.

Cum se șterge tabelul din Google Docs: Varianta 2

A doua variantă prin care putem șterge un tabel din Google Docs este folosind opțiunea "Elimină". Pentru a realiza acest lucru, trebuie să selectăm întregul tabel cu ajutorul cursorului și apoi să accesăm meniul "Editare" din bara de instrumente susținută. În meniul "Editare", selectăm opțiunea "Elimină". La fel ca în varianta precedentă, după confirmarea acțiunii, tabelul va fi șters din documentul nostru.

Concluzie: Cum să ștergi tabelul din Google Docs

În concluzie, atunci când avem nevoie să ștergem un tabel din Google Docs, avem două variante la dispoziție. Putem folosi opțiunea "Șterge tabelul" sau putem accesa meniul "Editare" și să selectăm opțiunea "Elimină". Indiferent de varianta aleasă, trebuie să selectăm întregul tabel înainte de a aplica acțiunea de ștergere. În felul acesta, putem să ne asigurăm că tabelul va fi eliminat în totalitate din documentul nostru.